Céges weboldal készítés

Profi céges weboldal készítés azonnal

Vállaljuk színvonalas céges weboldal készítés munkálatait rövid határidővel, akár néhány nap alatt is. Profi weboldal felület kialakítását, amely az összes létező mobiltelefon, tablet, laptop, asztali gép kijelző méreteihez tökéletesen alkalmazkodik. Külön kérésre egyedi funkciók beépítését a honlapba. Továbbá egyéni elképzelések megvalósítását.

céges weboldal készítés
Hangosítás és hangtechnika bérlés

Céges weboldal készítés kis- és nagyvállalatok részére

Manapság már lehetetlen elképzelni, hogy egy komoly cég, aki valamit is ad a megjelenésre, az online világban ne rendelkezzen profi céges weboldallal. És ez nemcsak azért fontos, hogy az adott cég szolgáltatásainak színvonalát méltón tálalja. Az imázson túl még nagyobb jelentősége van az interneten kereső felhasználók igényeinek maximális kielégítése. Tehát a Google keresőben a cég honlapjára rátaláló látogatók, egy könnyen átlátható és kezelhető céges weboldalra érkezzenek. Aki ezt kihagyja hatalmas hátrányba kerül azon cégekkel szemben, akik kiaknázzák a virtuális térben rejlő lehetőségeket.

Milyen egy jó céges honlap?

Informális azaz minden fontos információ látható és szembetűnő helyen van. Telefonszám, email-, facebook cím, egyéb elérhetőségek. A szolgáltatások már a főoldalon konkrétan felsorakoznak. Az adott cég speciális ajánlata, kiemelkedő szolgáltatása kiemelt helyen látható, és cselekvésre ösztönzi a látogatót. Azonnali kapcsolatba lépési lehetőséget kínál, vagy email küldés, vagy azonnali telefonhívás, netán online chat (ügyfélszolgálat) formájában. Könnyen kezelhető és minden fontos információt szem előtt tartó. Lehetőség szerint a szolgáltatások árairól is ízelítőt adó. És ez csak a bevezető, mert a honlap menüpont rendszerében szereplő oldalakat ugyanezen szempontok alapján kell kidolgozni.

További fontos szempontok

A tartalom is mindig egy sarkalatos pont egy honlap tekintetében. A jó szöveg minden esetben egyedi, és pontosan tükrözi a cég profilját, tevékenységi köreit. Ezt úgy kell megírni, hogy ne unja el magát a látogató, és közben lényegre törő maradjon. Aztán ott van honlap betöltési sebesség. Általános felmérések szerint egy ember 3 mp-nél többet nem hajlandó áldozni az idejéből egy weboldal betöltésére. Ha ez tovább tart, akkor nagy valószínűséggel odébbáll, és meg sem nézi az adott cég weblapját. És aztán még ott van a keresőoptimalizálás, online marketing, honlap SEO, melyeknek segítségével az élre repítheti bárki weboldalát a keresőben.